Ett vykort från Italien

DSC_0077
Hej! Här kommer en supersnabb hälsning från Italien. Jag hann ju inte säga hejdå innan jag åkte (vilket berodde på att jag var uppe och packade halva natten) men sedan i fredags förmiddag befinner jag mig i alla fall i Rom. Jag stannar till på måndag och allting här är prima. Tryffelpastan smakar himmelskt, solen skiner, italienarna är vänliga, proseccon bubblar och Filip och jag har det superfint! Det enda minuset är väl den obefintliga internetuppkopplingen, men jag ser det som en välbehövlig semester. Hoppas att allt är bra med er därhemma, vi hörs snart igen!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. ÅH vilken iväglängtan jag fick av den där bilden! Låter som att ni har det alldeles förträffligt och jag ser fram emot fler bilder framöver 🙂

  2. Åh, herregud tryffelpasta..så gott!! Och prosecco…låter som det inte kan bli så mycket bättre 🙂 Här regnar det, men jag ska muntra upp mig med lite tryffelsalami 🙂 Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *