Slutet av mars tidigare år

En fördel med att ha ett gediget bloggarkiv är ju att man kan blicka tillbaka och se vad som hände vid denna tidpunkt med för flera år sedan. Precis det tänkte jag att vi skulle göra idag! Att ha alla sina tonår arkiverade så här är ju både fint och lite pinsamt, men å andra sidan har ju både jag, bloggandet och tekniken utvecklats en hel del. Låt oss ta en titt!
 
DSC_0069
Förra året skulle jag också åka till Italien den där sista helgen i mars (precis som i år). Det peppade jag på genom att laga pasta med svamp och citron. Mycket gott! Här finns inlägget med receptet.
 
DSC_0053
År 2013 var det påsktider så här års och jag åkte från Stockholm hem till Norrköping för att fira. Iklädd prick-byxorna som fortfarande huserar i min garderob. Ska jag välja ett signaturplagg för mig och den här bloggen blir det nog dessa.
 
omslag_fb_21mars  DSC_005_inbjudan
2012 gick jag sista året på min universitetsutbildning i Grafisk Design & Kommunikation. Vi höll på att arbeta med vår slututställning och så här såg inbjudningarna ut.
 
DSC_0097
Året därinnan, nämligen 2011, var jag i London på praktik. Jag bodde hemma hos Karin och satt på SAS marknadsavdelning på Heathrow om dagarna. Var även en extremt produktiv bloggare denna period pga att jag och Karin fotade varandra hela tiden och hittade på superbloggiga saker nästan jämt. Mycket bra och rolig vår!
 
dj
I slutet av mars 2010 hade jag min första riktiga dj-spelning. Hästpojken skulle spela på Hugo och jag fick ta hand om dansgolvet före och efter. Så sjukt kul och därmed den riktiga starten på min *bejublade dj-karriär*, hehe.
 
julia  julia

2009 fotade Karin mig för ett projekt till sin fotokurs i skolan och ett par dagare senare tog jag mitt körkort. Sådan extrem frihetskänsla för någon som vuxit upp på landet och tvingats be föräldrarna om skjuts hela livet!
 
i love ny  i love ny
Och som avslutning, jag år 2008. Med hellugg, I ♥ NY-tröja och händerna fulla av påsar. Tänk vad som hänt på dessa år! Det är så kul att ha bloggen som arkiv för att kunna titta tillbaka, annars hade jag aldrig kommit ihåg allt detta.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. jag både älskar och skräms lite av tanken att det mesta av ens liv finns på internet. Att kan kolla upp händelser eftersom att jag har dokumenterat allt för bilddagbok/blogg sedan 2007! Så knasigt, egentligen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *