Söndagsklädd

Den här helgen råkade visst gå till historien som en av de festligaste på länge. I fredags hade vi aw med jobbet för att ta farväl av en kollega som slutar hos oss. I lördags var jag på super-födelsedagsfest med glowsticks och grejer hemma hos Anna, Julia, Karin & Erik. Och idag har jag varit på afternoon tea med scones hos Sandra som fyller år. Fullt ös på festfronten helt klart! Dagen till ära såg jag ut så här:
 
söndagsklädd
Ny och mjuk klänning från H&M, kängor från Dr Martens och väska från Whyred. Plus lagom sliten uppsyn…
 
kängor
Gillar verkligen det här mönstret, så retrofint och färgglatt! Jag får nästan lite vårvibbar av det.
 
star
Och som ett spår av helgen: gnuggistatuering i form av stjärna på ena handleden och Berns-stämpel på den andra… Hoppas att ni också haft en fin helg oavsett om den varit festfylld eller ej!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Är jätteförsenad i mitt bloggläsande, så det här inlägget var nytt för mig nu och jag som läst din blogg sedan vi båda gick på gymnasiet blev alldeles chockad när jag såg gnuggistatueringen. "NÄR har Julia tatuerat det där?!" hann jag tänka innan jag läste haha.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *