Hemma hos mig, del V

Nu har det blivit dags för sista rundvisnings-inlägget från min nya lägenhet. Självklart kommer det säkert dyka upp fler bilder med tiden, det är ju svårt att undvika när jag bor där, men i och med detta inlägg är själva visnings-showen slut. Vad finns då kvar att visa av mina 21 små kvadrat? Jo, hallen och badrummet!
 
hall
Efter att man klivit in genom den supersäkra gallergrinden kommer man in i min långsmala hall. I ena änden finns hatthylla, spegel, skohylla och lite mer förvaring.
 
hall
Lite ranglig men fin skoförvaring i femtiotals-stil. Tänk att man snart kan börja använda vårskor på riktigt! De låga conversen längst till höger på hyllan längtar verkligen efter att få möta torr asfalt igen.
 
hall
Längs med ena väggen står dessa små bord (jag tror det är nattduksbord egentligen) och över dem sitter en svart griffeltavla.
 
hall
På den motsatta väggen finns en del krokar och en dörr som leder in till badrummet.
 
badrum
Det ser ut som badrum gör mest. Vita väggar och golv, en ganska stor dusch med skjutdörrar, spegelskåp och sånt.
 
badrum
Plus toalett och handfat så klart. Enkelt, litet och funktionellt. 🙂
 
badrum
Och i taket en murgröna i ampel som hänger ned. Just den växten på bilden avled kort efter att bilderna togs och nu har jag köpt en ny som jag kämpar för att hålla vid liv… Vi får se hur det går. Det var allt från mitt lilla hem!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Tipselitips! Har själv haft murgröna i badrummet och den blev ledsen för det inte fanns tillräckligt med ljus. Kanske är det bristen på ljus som är problemet? Tror växten garderobsblomma är perfekt mörkt rum växt för de behöver inte lika mycket ljus(därav namnet;)). Hoppas du får murgrönan att leva för de är ju väldans fina!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *