Sedan sist

Jag ligger verkligen efter här på bloggen. I min RSS-läsare finns 300 olästa inlägg och här inne ekar det tyst. Men all min lediga tid har ägnats åt att försöka skapa lite ordning i mitt nya hem och nu börjar det faktiskt bli riktigt bra! Igår åkte jag till IKEA efter jobbet och handlade massor av förvaringslådor och nu är allting uppackat. Innan jag visar på riktigt hur det ser ut här tänkte jag att ni skulle få en liten (iPhone)tjuvkik tillsammans med en liten recap på vad som hänt sedan sist. Håll tillgodo!
 
trappuppgång
Så här ser min nya trappuppgång ut. Tjusig va? Bakom dörren där till höger bör jag numera.
 
fönster  klockor
Den här lilla marmorbiten var en gång en del av en större marmorfönsterbräda som tyvärr gick sönder i flytten. Fast det funkar ju rätt bra att använda den så här också! Min väckarklockssamling har fått hänga med i många lägenheter nu, jag tycker de gör sig så bra ihop, hela klockhögen.
 
hyllor
Här är nästan allt på plats i min bokhyllevägg. Sådana här grejer kan jag fixa med i en evighet, det är liksom inte bara att ställa in allt och gå därifrån. Nej, jag jobbar sakta, sakta, hylla för hylla. Backar fram och tillbaka för att kolla helheten och försöker göra det lagom intressant men samtidigt ostressigt. Sjukt oklart vad som menas med det men jag tror jag vet vad jag vill åt i alla fall, haha.
 
middag  godis
Och ikväll gör jag detta. Äter pasta, dricker rödvin och har en skål full med smågodis bredvid mig. Helt perfekt!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Följer detta med andakt på din instagram, tycker det blir otroligt fint alltihop! Ser fram emot mer noggrann visning av det hela, det verkar ju i alla fall bli galet mysigt!

  2. att flytta är ju SÅ kul, men tar tusen gånger mer tid och energi än man tror.. så JA, det är helt ok att bloggen får vila! PUSS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *