Lördag 10:28

frukost
Hej från första riktiga frukosten vid mitt nya köksbord! Äntligen ledig lördag och äntligen tid för att göra saker i långsamt tempo. Idag ska jag först bära ner de sista tomma kartongerna i källaren och begrunda min uppackade lägenhet ordentligt. Sedan ska jag möta upp Karin, Anna och Julia på Berns Asiatiska för att äta brunch. Karin fyller nämligen år idag och det ska vi minsann fira! Och ja, vad resten av dagen har att erbjuda får vi helt enkelt se, men jag har en känsla av att firandet inte kommer sluta i första taget. Vad ska ni hitta på idag?

Delta i diskussionen

4 kommentarer

 1. så skönt med ledig lördag tycker jag. det är precis som du säger, att man får tid till att göra allt i sitt tempo och inte stressa upp sig.
  själv ska jag inte göra mer än gå en lång promenad med min mor i solen, kanske köpa lite godis. och så är det ju melodifestivalen ikväll!
  ha en trevlig lördag, kram.

 2. så skönt med ledig lördag tycker jag. det är precis som du säger, att man får tid till att göra allt i sitt tempo och inte stressa upp sig.
  själv ska jag inte göra mer än gå en lång promenad med min mor i solen, kanske köpa lite godis. och så är det ju melodifestivalen ikväll!
  ha en trevlig lördag, kram.

 3. du är SÅ värd en ledig dag nu. Hoppas du njut till max och kunde stänga av ev stressmoment i livet :)) Kram!
  ps. gott med körv <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *