Karins födelsedag

kristall
Igår mötte jag upp Karin, Julia och Anna här, under kristallkronorna. På Berns Asiatiska närmare bestämt. Det var den sjunde februari och vi skulle fira Karins 24-årsdag. Visst att jag var och åt brunch där för bara några helger sedan men med tanke på hur magiskt god den är så tackade jag ja direkt.
 
bubbel
Vi började med att skåla i champagne och bellinis, är det födelsedag så ska det minsann firas!
 
sushi
Sedan högg vi in på maten, med start på sushin. Den är verkligen helt perfekt! Till och med riset är så välgjort att jag i princip skulle kunna äta bara det och tycka det var tillräckligt…
 
anna  julia
Anna och Julia, så fina!
 
karin
Och självaste födelsedagsbarnet så klart! Vi delade ut presenter (en gigantisk pillerfikus och fina nagellack) och åt och pratade konstant i två timmar med regelbundna belåtna suckar över vår mättnad…
 
dessert
Och i vanlig ordning spårade allting ur på dessertbuffén, det är ju omöjligt att inte ta en bit av precis allting, fastän man är proppmätt. Sedan rullade vi ut från Berns, tog tunnelbanan åt varsitt håll och jag kröp upp på mitt sängloft för en power nap. Men någon timme senare ringde det på dörren och då stod trion ovan utanför. Planen var nämligen inflyttningsbubbel och smågodis i min nya lägenhet. Så efter den lilla bubbelpausen åkte vi vidare till Morfar Ginko där vi sen mötte upp Linn, Majsan, Daehyun, Fredrick, Rebecca och Amanda som kom för att fira Karin. Mer bubbel, por favor! Och efter ett gäng timmar där avslutade vi kvällen med för lång kö till Fashing och Crispy Fries på Max istället. Perfekt firande av bästa Kakan! ♥

Delta i diskussionen

7 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *