Redo för vår

Redo för vår
Idag sprang jag ned till & Other Stories på lunchen. Det ligger farligt nära mitt jobb och går man in där är sannolikheten stor att man kommer därifrån med något fint i påsen. Så även idag.
 
Redo för vår
Dock var det ett ganska planerat besök ändå får jag säga. Dessa solglasögon hade jag nämligen spanat in på deras hemsida och hållit utkik efter. Alla mina nuvarande solglasögon har nämligen tappat den lilla skruven vid bågen eller repats på grund av dålig behandling längst ned i någon strandpåse…
 
Redo för vårJag gillar att de här är ganska cleana och diskreta men med en mjuk rundning. Lovar att ni får se dem på snart, men jag har lite svårt för den typen av människor som går runt i solglasögon inomhus eller när det är mulet (så vida man inte har något fel på ögonen så klart), så ni får vänta ett par dagar åtminstone…

Redo för vår
Och på typiskt & Other Stories-manér kunde jag inte låta bli att få med mig ett nagellack hem. De är som smågodis, lockande i en massa färger och man vill ju bara plocka på sig en näve. Den här gången fick det bli ett i en korral-röd-rosa färg som jag tycker känns mycket vårig. Nu är jag redo att möta vårsolen!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Kanske en väldigt konstig kommentar nu, men appropå att gå runt med solbrillor när det är mulet.. häromkvällen var jag ute på en nattklubb i Hollwood. Vid dansgolvet, i mörkret, står två snubbar med solbrillor på sig. OBS! inte coola kändisar som ville dölja sig.
    Det var så pinsamt!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *