Vad jag inte gör

vad jag inte gör
Detta inlägg såg jag först hos Peppe och sedan har det cirkulerat runt lite i olika bloggar. Det är till skillnad från alla favoritlistor och liknande en uppräkning av saker man inte gör. Något som jag tycker kan vara ganska uppfriskande och roligt att läsa. Så nu undrar jag så klart – var är det ni inte gör?

Det här gör jag inte:
Jag ringer inte om jag verkligen inte måste. Jag läser inte deckare. Jag äter inte keso, pölsa eller schnitzel. Jag lyssnar inte på hårdrock. Jag använder inte sköljmedel. Jag ser inte på film eller tv själv. Jag tvättar inte händerna innan middagen. Jag köper inte naturgods eller kycklingfilé. Jag längtar inte efter något husdjur. Jag färgar inte håret. Jag är inte medlem i något politiskt parti. Jag går inte på zumba. Jag använder inte ansiktskräm.

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Jag jobbar inte. Jag storhandlar inte. Jag köper inte busskort för vuxen trots att jag passerat 20 med tre år. Jag springer inte långt. Och inte kort heller. Jag tittar inte på Game of thrones.

  2. Haha, blev fascinerad över min egen reaktion. – INGEN ANSIKTSKRÄM! hann jag tänka innan mitt ansikte bara skrynklade ihop sig och blev ännu torrare.

  3. Jag tränar inte på gym. Jag bor inte där jag vill. Jag äter inte bruna bönor och jag gillar inte läsk. Jag är inte allergisk mot något.

    Och av dina håller jag med om: ringer inte om jag inte måste, lyssnar inte på hårdrock (du och jag har super på last.fm!), färgar inte håret och medlemsskap i något politiskt parti.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *