Poesi för fiskar

Poesi för fiskar
Förra måndagen var jag på Filmhuset för att gå på förhandsvisning. Mina goda Norrköpingsvänner som har filmkollektivet Crazy Pictures skulle nämligen visa sina nya kortfilmer i serien som de valt att kalla Poesi för fiskar. Sammanlagt har de skapat sex kortfilmer som behandlar samhällsaktuella ämnen, ofta mixat med en hel del action, överdrifter och humor. Varje måndag släpper de en ny film på sin YouTube-kanal och hittills finns två filmer att kika på. Vaskduellen som ifrågasätter skrytandet med pengar, på mer än bara vardaglig basis och Se mig som lyfter könsroller och diskriminering. Vill ni hålla koll på de andra filmerna (jag tycker absolut att de är sevärda!) så kan ni prenumerera här. Nu kikar vi på film tycker jag.
 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=uhEpMJ3n_wU]
 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kjZpk4yTEcg]

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *