Hemma hos mig, del IV

Välkomna tillbaka på rundturen hemma hos mig! Nu börjar vi närma oss slutet och idag tänkte jag att vi skulle kika på min sovplats och lite grejer kring den.
 
stege
Min säng är en rejäl, platsbyggd loftsäng och upp till den leder denna trappstege med inbyggd förvaring, mycket smart!
 
stege
Jag klurade länge på vilka sorts förvaringslådor jag skulle ha här och letade runt en massa för att hitta de perfekta. Jag ville ha något som kändes enkelt och cleant – antingen i plywood, naturfärgade eller helt vita. Till slut hittade jag dessa på IKEA för 5 kr styck och jag tycker det blev perfekt. Det dyraste behöver inte alltid vara det bästa…
 
good times
Ovanför trappan hänger den här affischen som Amanda Åkerman har gjort. Tycker den är så fin och jag är sjukt sugen på att köpa fler av hennes prints, måste bara få plats med alla.
 
säng
Klättrar man upp för trappan kommer man till min säng. Våga inte klaga på bäddningen, vet ni hur svårt det är att få lakanet att ligga slätt när man liksom måste backa sig ned samtidigt?!
 
garderob
Nedanför trappan finns denna dörr som leder in till min lilla lilla klädkammare. Den ligger precis till höger om köket som ni fått se tidigare.
 
garderob
Inne i klädkammaren är det dock himla trångt och svårfotat så mer av den får ni dessvärre inte se. Men ni kan ju tänka er hur det ser ut med massor av galgar och kläder i alla fall (och av någon oklar anledning lilamålade väggar, inget jag själv skulle valt i första hand kanske…).
 
Nästa Hemma hos-inlägg blir nog det sista för den här gången, hoppas ni har gillat det!

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. Tänkte när jag såg första bilden med lådorna typ "åh, de är säkert dyra, de ser otroligt designade ut", och så var det Ikea, hehe. Snygga i alla fall!!
    Och fattar problemet med loftsängen och bäddning… Hade loftsäng som liten, och turen att ha en snäll mamma som bäddade tills vi bytte ut den mot en vanlig, låg säng, hehe…

  2. Åh, loftsäng! Jag hade det när jag var yngre och har börjat sakna det lite igen. Så mysigt att ha som ett eget extra krypin som bara är en sovplats 🙂

  3. Så mysigt du verkar ha det 🙂

    Kan inte du göra ett inlägg med tips på roliga/kreativa/påhittiga/finurliga presenter. Du är så himla påhittig (älskar dina pysselinlägg) så tänker att det skulle bli ett himla bra inlägg. Min pojkvän fyller år snart och jag har noll idéer. Förra året gjorde jag bland annat en minnes/fotobok där jag klistrade in minne (kvitton, biobiljetter osv) med foton på oss. Nu har jag slut på idéer 🙁

  4. alltså hur fint har du det inte?! Skulle lätt vilja ha en sån trappa upp till min säng om jag hade det som du!! Väldigt snyggt ed de enkla lådorna du har också! Riktigt fint!

  5. Åh jag har med platsbyggd loftsäng och det är någon slags hatkärlek det där – det ÄR ju fantastiskt mysigt och sådär men fan när man ska byta lakan alltså 😛 haha.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *