Whyred Poplar Buckle

Whyred bag
Just nu är vi inne i en sjukt intensiv men väldigt spännande fas på jobbet. Det betyder att jag lägger ganska många timmar på att befinna mig på kontoret i full färd med att försöka skapa magiska saker. Och om det blir magiskt eller inte återstår att se, men efter några tuffa jobbveckor kände jag faktiskt att jag var värd något riktigt fint – en väska.
 
Whyred bag
Så efter lite jagande lyckades jag till sist få tag på den jag fastnat för, nämligen Whyreds Poplar Buckle Bag i svart.
 
Whyred bag
Jag tycker den är superfin med sina gulddetaljer mot det svarta skinnet. Dessutom är den i en perfekt storlek och rymmer både min dator plus alla småprylar man alltid behöver släpa med sig. Och så har den både axelrem och vanliga handtag, något som både jag och min rygg tycker om. Jag är helt enkelt mycket nöjd och hoppas att jag kan ha den riktigt länge!

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Det där är vad jag kallar en snygg väska! Fattar att du ville ha just den, verkligen. Älskar att den är så stilren och samtidigt ser så rejäl ut!

  2. Hej,
    vad jag kan minnas så valde du mellan denna och en brun annan väska. Hittar inte det inlägget 🙁 Vill så gärna se bild på den bruna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *