15.01 januari

15.01 januari
 
Jag lyssnar ju en hel del på musik och älskar att upptäcka nya låtar. Både sådana som är nya på riktigt men också gamla klassisker jag inte hört tidigare, för att inte tala om återupptäckten när man hittar tillbaka till en tidigare favoritlåt. Därför tänker jag, inspirerad av Sandra, i slutet av varje månad summera de låtar jag lyssnat mest på. En blandning av gammalt och nytt som fått snurra ett par extra varv i Spotfiy helt enkelt. Förhoppningsvis kanske ni hittar ett par låtar som fastnar lite extra. Och har ni låtar ni tror att jag skulle gilla så får ni såklart gärna tipsa mig också!
 
Först ut är alltså januari. En månad med mestadels lugna låtar men en del pepp där i mitten, precis som man kan behöva så här års. Här hittar ni spellistan.

15.01 januari. Sarah Riedel – Muta dagen · First Aid Kit – Brother · Beta Radio – Here Too Far · Matrimony – Giant · Amanda Bergman – Vintersaga · RY X – Sweat · Lapland – Metal Lungs · Ellie Goulding – Love Me lIke You Do · Bakermat – Teach Me · Silvana Imam, Marlene – För evigt · Rae Morris – Do You Even Know? · Kendrick Lamar – I · First Aid Kit – America · Hanna Järver – Smutsen i din säng · James Vincent McMorrow -Higher Love (live) · Markus Krunegård – Korallreven & Vintergatan · José Gonzalez – Leaf Off / The Cave · Håkan Hellström – Du är snart där (live)

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Hej Julia! Tack för en otroligt finblogg, jag har följt den i många år nu.

    Jag ska gifta mig i sommaren och försöker sätta ihop en playlist som ska vara i bakgrunden och efter middagen. Jag vill gärna ha kärlekslåtar men ändå inte alla de klassiska låtarna som man hittar på typ "absolute love" eller liknande. Lite mer dansant, indie, poppigt, jazzigt, souligt. Ja, lite av allt! Men det är en himla djungel! Jag undrar om du, som alltid gör så fina playlists, har något bra tips till mig?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *