Thorildsplan

Idag släpar jag flyttkartonger tillsammans med mina föräldrar. Andrahandsettan i Skarpnäck byts mot en lite mindre variant på Thorildsplan på Kungsholmen. Två dagars nedpackande blir två dagars uppackande och nu får jag nya kvadratmeter att kalla hemma. Medan jag bär lådor och försöker organisera bland alla prylar så tänkte jag ge er en liten tjuvkik på hur det ser ut. Igår var jag nämligen förbi en stund och passade på att knäppa några snabba bilder.
 
hall
Hallen är långsmal med ljusgrått golv och vita väggar. Bakom dörren till höger ligger ett litet badrum med toalett och dusch.
 
kök
Så här ser mitt lilla kök ut. Två plattor, en kyl och en massa öppna hyllor som ska fyllas med porslin och kastruller. Litet men det kommer nog funkar bra för en person som inte gör några massiva storkok. Till höger om köket finns en liten klädkammare också.
 
säng
Mitt emot köket är fönstret och brevid det står en loftsäng med en hylltrappa upp. Under loftet finns en bäddsoffa som jag tror kommer bli mysig med ett gäng kuddar i.
 
matplats
Och mitt emot sängen finns en vägg med hyllor och ett matbord. Nu är jag så peppad på att få plocka upp alla saker och komma i ordning i mitt nya hem. Jag tror det har potentialen att bli riktigt bra, vad tror ni?

Delta i diskussionen

10 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *