Gå rakt fram och över husen

Gå rakt fram över husen
En färgglad frukost matchas bäst med en fin bok. Den här turkosa med guldtext fick jag i julklapp, nämligen Tomas Andersson Wijs Gå rakt fram och över husen. 
 
Gå rakt fram över husen
En samling av hans bästa låttexter. TAW är ju en favoritartist hos mig sedan länge men jag måste medge att hans texter passar extra bra i bokform. De blir så starka och lätta att ta till sig på ett helt annat sätt. Med andra ord är det helt klart värt att läsa den här boken även om man inte är något jättefan. 
 
Gå rakt fram över husen
Den här fastnade lite extra. Så värt att tänka på idag när det politiska läget ser ut som det gör… 

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. vad icketraditionellt med sanserifer sådär i boken. futura eller frutiger (?), ÄLSKAR DOM typsnitten oavsett. bra present. <33

  2. Hej! Tycker så mycket om din blogg, den är alltid lika inspirerande. Har noterat att du äter mycket blodgrape och liknande, och vill bara tipsa om den fantastiska lilla prylen citrusfruktssked. Det är en tesked med egg på ena sidan så att det ska gå lättare att gröpa ur frukten! Vet inte om du känner till det, men nu vet du! 🙂 Finns bland annat på Bruka i NK Passagen. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *