Vinterland

Ni kanske minns att jag längtade efter snö? Jag hade tur. På natten till annandagen lade sig ett mjukt täcke över vår lilla by på landet. Allting bäddades in i vitt och naturen blev om möjligt ännu vackrare.
 
Jag tog med kameran på en promenad längs med åkrarna och skogarna. Den iskalla luften bet i mina kinder och färgade dem röda. Jag borrade hakan djupt ned i halsduken och tackade min syster för pannbandet hon precis stickat klart åt mig.
 
Skymningen kommer så tidigt nu på året, men så här såg det ut innan solen hann gå ned helt.
 
Vinterland
 
Vinterland
 
Vinterland
 
Vinterland
 
Vinterland
 
Vinterland
 
Vinterland

Delta i diskussionen

15 kommentarer

  1. Älskar snööö, jag vill också ha. Här vid mig har det bara lyckats bli kallt och snöa ungefär fem snöflingor. Men jag fortsätter be till Gudrun och hoppas på det bästa.

  2. Tänk, plötsligt släpper liksom mörkret taget! Det vänder, blir liiiite ljusare varje dag och så snö på det – klart man blir smått euforisk! Otroligt fina bilder!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *