Kreativa saker jag gjort 2014

Dags för del två i årssummeringen och den här gången tänkte jag att vi skulle kolla på kreativa saker jag fixat ihop under året!
 
 
Jag började året med att lansera min dröm om ett kreativt gym och fick massor av fin respons. Tyvärr har jag inte kommit så mycket längre i arbetet sedan, men jag tycker fortfarande att det är en strålande idé! Här kan ni läsa mer om den.
 
DSC_0102
 
DSC_0108
 
DSC_0112
I julklapp fick jag boken I love paper av Fideli Sundqvist och inspirerad av den och med hjälp av de tillhörande mallarna byggde jag ihop några små pastellfärgade figurer.
 
DSC_0203
 
DSC_0141
Två gamla hyllplan från bokhyllan Hyllis fick bli till anslagstavla i min nya lägenhet. Dessutom gjorde jag finfina guldiga magneter till. Så här gör man dem.
 
DSC_0033
 
DSC_0047
Min nya lägenhet fick också ett litet sängbord som jag gjorde av en trälåda från Lagerhaus.
 
DSC_0213
 
DSC_0232
Jag gjorde om lite i min bokhylla genom att byta ut ett av hyllplanen mot en marmorskiva jag hittade i grovsoprummet när jag bodde på Lidingö och som jag sedan släpat med mig i flytten. Små tavlor och personliga grejer fick också ta plats.
 
DSC_0008
 
DSC_0013
Den här lilla byrån hittade jag second hand och spraymålade vit. Perfekt för nycklar, bankdosor, kamerasladdar och annat småpill som man bara tappar bort.
 
DSC_0029
 
DSC_0003
I slutet av sommaren gjorde jag en egen tygpåse med ett mycket fint och peppande budskap.
 
this morning, with her, having coffe
 
Tuesday
 
Tuesday
Under hösten knåpade jag mest små textbudskap. Här är två, båda med tema kaffe tydligen.
 
min_shop_liten
Och sedan blev det december och jag öppnade min shop. Plus pysslade massor med julklappar och sånt, men det har ni ju precis sett så det tänker jag att vi hoppar över.
 
2014 har varit ett ganska kreativt år, mycket tack vare den här bloggen. För mig är bloggen nämligen en superviktig plattform för min kreativitet, just för att den har en sådan stor bredd. Här kan jag skriva, fota, designa, pyssla, skapa spellistor, laga mat… ja allt möjligt som jag verkligen gillar och som bonus får jag er fina respons! En annan sak som påverkar min kreativitet rätt mycket är ju mitt jobb (jag jobbar som copywriter på en reklambyrå). I och med att jag ägnar en stor del av dagarna åt att sitta framför datorn och vara kreativ så kan det ibland kännas motigt att göra ungefär samma sak när jag kommer hem. Men samtidigt så är det bland det roligaste jag vet och det är ju en ynnest att få jobba med kreativa saker. Så under 2015 hoppas jag på ännu fler pysselprojekt och skapelser, för en sak är säker; kreativitet föder kreativitet och jag mår som bäst när jag får skapa!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. åh, jag gillade idén med kreativt gym!! och den här grejen med att blicka tillbaka på kreativa saker man gjort under året. Det kanske jag också skulle göra… 🙂

  2. hej! jonny cash citatet skulle jag vilja hänga upp på väggen, kan du inte lägga till den på din society66? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *