Tre bra grejer som hänt

hundar
På väg från min naprapat gick jag förbi det här tuffa hundgänget som stod och hängde helt själva vid ett elskåp. Det kändes precis som om de var med i någon Disney-film och att alla hade egna karaktärer och så. Kolla bara på den som stirrar in i kameran, sån attityd! Jag som inte är någon större djurfantast blev helt fängslad och var tvungen att ta en bild.
 
kontor
På mitt kontor finns en takterass och högst där uppe står också ett litet glashus, som hämtat ur Karlsson på taket ungefär. Så här om dagen när solen sken och jag och min kollega tröttnade på att sitta vid våra stora skärmar begav vi oss upp på toppen. Med jacka och värmeelement på var det perfekt att sitta och jobba där. Vi fick ju både utsikt över hela Stockholm och något så sällsynt som dagsljus i december, så det kändes helt fantastiskt!
 
snake
Och så har jag har blivit beroende av Snake igen… Det är väl både bra och dåligt i och för sig, men ändå så pass kul att jag måste tipsa vidare till er. Via Lovisa blev jag varse att det fanns en version av Snake till iPhone som är typ identisk med den man spelade på sin gamla Nokia-mobil, sjukt kul! Sök på Snake ’97 i App Store så hittar ni det, men bli inte sura om ni inte vill göra något annat än att försöka slå gamla rekord hela dagarna sen… hehe.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Ja, har varit helt beroende av Snake ett tag! Tror dock inte jag kommer lyckas slå mitt nuvarande rekord på 1064…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *