Novellix

Novellix
Novellix är något så fint som små, korta noveller som man kan bära med sig precis överallt. I deras utbud finns en blandning av riktiga klassiker och nyskrivna mästerverk men något de alla har gemensamt är sina välarbetade omslag och sitt lilla format.
 
Novellix
Nu inför jul har jag ett litet samarbete med Novellix där jag fått plocka ihop ett presentkit med fyra av mina favoritnoveller. Ett gäng små historier som kommer i en fin ask – perfekt att ge bort i julklapp, att ta med som en liten middagspresent eller att ha för sig själv på tunnelbanan om morgnarna.
 
Novellix
Eftersom Novellix har en hel rad med noveller var det inte helt enkelt att välja, men till slut utgick jag från några av mina favoritförfattare. Då måste det ju bli bra liksom! Så i mitt paket hittar ni Början av Gun-Britt Sundström, Nattsidan av Joyce Carol Oates, Med strömmen av Hjalmar Söderberg och Jag vill veta var stockrosorna kommer ifrån av Amanda Svensson.
 
Novellix
Här hittar ni mitt paket och när ni köper det så går också 25 % av summan till Econefs barnhemsprojekt i Tanzania, så bra! Beställer ni innan den 16 december så ska paketet hinna hem till jul. Trevlig läsning!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Jag beställde ditt novellix-paket till mig själv i julklapp, ser fram emot att börja läsa dem 🙂 Tack för det och för en fin blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *