Två middagstips

Här kommer tips på två middagar som är rätt enkla att laga och som smakar lite extra gott en vanlig vardag. Jag testade i början av denna vecka och resultatet blev alldeles utmärkt!
 
halloumiburgareFörst ut: halloumiburgare med klyftpotatis. Potatisen skär jag bara i tunna klyftor med skalet på, lägger ut på en plåt med bakplåtspapper, ringlar över olivolja och saltar. Sedan ugnsbakar jag den på 225 grader i drygt 30 minuter med en vändning någon gång halvvägs.
 
halloumiburgareSjälva halloumiburgaren består av en vanlig fralla som delats itu och grillats lätt i ugnen. Däremellan salladsblad, ett par stekta skivor halloumi, skivad körsbärstomat, rödlök och avokado. Mycket enkelt och mycket gott!
 
vietnamesisk nudelsalladMin andra rätt är den här vietnamesiska salladen med risnudlar, räkor, grönsaker och cashewnötter. Perfekt om man gillar asiatiska smaker och särskilt koriander. Den är säkert god även om man väljer bort det, men är man som jag, förtjust i koriander så smakar det nog extra bra!
 
vietnamesisk nudelsallad
Den här salladen har jag faktiskt lagat ett par gånger tidigare och receptet finns sparat här åt er i bloggen. Testa det så lovar jag att er vardag blir lite godare!

Delta i diskussionen

17 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *