Society6

För ett par år sedan hade jag ett litet företag där jag sålde egendesignade tygpåsar. En superkul grej som tyvärr blev lite väl tidskrävande att ha som hobby eftersom jag tryckte och paketerade varje påse själv för hand. Det är väl bäst att sluta på topp, men då och då har det dykt upp frågor om det går att få tag på mina tygpåsar på något annat sätt. Tidigare har det inte riktigt funnits någon bra lösning men nu har jag ordnat en liten shop på Society6. Där kan man ladda upp sin design och få den tryckt på t-shirts, tygpåsar, kuddar… ja allt möjligt. Antalet kronor man tjänar på detta är i princip noll så jag ser det mest som en kul grej, hoppas att ni också gör det!
 
Society6  Society6  Society6
Society6  Society6  Society6
 
I nuläget finns sex olika tryck att välja på. Tyvärr går det inte att få naturfärgade tygpåsar här (vilket jag tycker är finast) men de ser ut att bli helt okej snygga ändå. Jag har dock inte hunnit beställa hem någon själv än så jag vågar inte gå i god för kvaliteten, men allt jag har hört har varit positivt i alla fall.
 
Society6  Society6Society6  Society6
 
Vill man inte klicka hem tygpåsar kan man ju slå till på en puffig kudde eller kanske ett iPhone-skal. Just nu får man dessutom gratis frakt och $5 rabatt på alla grejer om man använder den här länken, superbra!
 
Society6  Society6
 
Och är man riktigt shoppingsugen kan man till och med köpa en rådjursklocka eller ett härligt Edith Piafskt duschdraperi. Hoppas ni hittar något fint!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Åh, men ja! Älskar din design, och tycker just Society6 verkar så enkelt att beställa från! Ska bara vänta tills jag börjar plugga och får pengar igen, hehe.

  2. vilken strålande ide! Stort lycka till! En påse som säger att jag inte ångrar något vore ju suveränt kul att ha! Och snyggt!

  3. Det jag tycker är så himla tråkigt är att pengarna inte går till dig. Ja, tryck och frakt och material kostar men sen hamnar det kanske en slant hos society också?
    Om jag köper din design (för att jag tycker att den är grym!) så vill ju jag att du ska gynnas av det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *