Boeuf Bourguignon

Boeuf Bourguignon Den bästa söndagsaktiviteten så här under hösten måste nog ändå vara att göra en riktigt långsam och vällagad middag.
 
Boeuf BourguignonAtt läsa i receptet att den ska stå i en och en halv timme och när den tiden har passerat låta den stå på spisen i en timme till, bara för att man kan och för att man vet att det blir ännu godare då.
 
Boeuf Bourguignon
Och sedan framåt söndagskvällen smakar det alldeles ypperligt med Boeuf Bourguignon, kokt potatis och klippt persilja. Det är ju faktiskt rätt enkelt att göra, det enda som krävs är lite tid. Mer långkok på helgerna helt enkelt!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Åh! För några år sedan (när jag var vegan och lagade verkligen all mat från grunden eftersom det inte fanns några färdiggrejer för mig typ) var söndag alltid min stora husmorsdag. Gjorde långkok medan jag bakade tre sorters bröd och kokade sedan ställde en lasagne i ugnen, typ. lite för hektiskt för det där i mitt liv nuförtiden, men om några år hoppas jag återuppväcka den traditionen… länge leve söndagsmaten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *