Några snabba

 
Tre saker jag har gjort idag:

– Jobbat med julkampanjer
– Lyssnat på Språket i P1 (som podcast)

– Tränat löpning med två kollegor
 
Tre saker jag ätit idag:
– Trekantsknäcke med vällagrad prästost
– Kikärtsbiffar med sallad och tzatziki
– Korv med bröd (sjukt gott efter träning!)
 
Tre outfits jag haft på mig idag:
– Prickiga byxor, vit skjorta, Stan Smith’s
– Löpartights, reflexjacka och snabba springskor
– Mörkblå pyjamas med vita prickar
 
Tre saker jag längtat efter idag:
– Julen! Vill bara att november ska ta slut så att den kan börja
– Solen! Är så trött på konstant gråväder, då tar jag hellre snö
– En ny lägenhet att flytta till när mitt hyreskontrakt går ut
 
Tre saker som gjort mig glad idag:
– Mina fina jobbarkompisar, sjukt bra Tre outfits jag haft på mig idag:är dom!
– Att det fanns korv med bröd i frysen när jag kom hem hungrig
– Att min höft känns bra! Har inte kunnat springa på hela hösten pga värk i ena höften, men nu efter en del rehab är den bra igen. Tur det eftersom jag ska springa 10k-loppet Tunnel Run nästa lördag… Man tar verkligen föregivet att kroppen ska vara frisk och skadefri, något som faktiskt inte är självklart.
 
Tre låtar jag lyssnat på idag:
– Sheik It Off, en halvknäpp men skön Taylor Swift-remix
– Colour Me In från Damien Rices nya album
– Talk Is Cheap med Chet Faker, bra låt och genialiskt artistnamn

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. knäckebröd och prästost. SOM jag saknar detta. usa är ju ett välsignat land när det kommer till det mesta, men INTE det här.

  2. Heja! Vad peppigt det kan kännas med en sån här lista. Och vad skoj med julkampanjer! Och så den eviga lägenhetsbubblan i Sthlm, kaoset. Jag hoppas det ger sig och att du får tag i nåt bra. Säg till om lägenheterna kommer i en bunt, dela gärna med dig om så är fallet. 😉

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *