Bloggtips IV

Nu är det dags för sista omgången bloggtips och den här gången tänkte jag att vi skulle röra oss mot den något diffusa men ack så trevliga kategorin: livsstilsbloggar. Det vill säga bloggar som handlar om lite allt möjligt men mest om personen som ligger bakom den. De mest vanliga har jag samlat längst ned, för de tänker jag att ni kanske redan känner till… Här kommer i alla fall ett gäng favoriter från mig! 
 
wilderness
Bloggen Wilderness har inte bara en av de finaste och mest välarbetade layouterna, utan också mängder av fint innehåll. Bakom bloggen finns Sara som pluggar grafisk design på Berghs och verkar vara en allmänt härlig och fin person. I bloggen får vi ta del av goda recept, fina kläder, Stockholmsutflykter, inredning och tankar kring skapande och kreativitet. Allt känns väldigt välarbetat med samtidigt personligt, något jag verkligen uppskattar!
 
annamaria
I den här bloggen blandas pyssel och DIY med tips på filmer, goda saker att äta och semesterresor. Jag har inbillat mig att jag och Anna María är lite lika, kanske för att vi båda jobbar på byråer och har pojkvänner som heter Filip/Philip, eller bara för att hon verkar vara väldigt trevlig och kreativ. Det här är i alla fall ett bra bloggtips för alla som gillar att skapa och inspireras i alla möjliga olika uttrycksformer!
 
karinwahlberg
Karin är inte bara en väldigt fin vän till mig utan också en himla bra bloggkompanjon. Jag kan inte låta bli att fascineras över hur bra allt som fångas i hennes kamera blir, även om jag varit på samma ställe och fotat samma sak får jag aldrig samma resultat. Hon är helt enkelt strålande på att skapa bilder och har dessutom en fin förmåga att sätta samman ord och bokstäver så att saker och ting verkligen känns. En fin vän och en fin bloggare helt enketl.
 
fridavega
Ibland undrar jag om inte Frida bor i någon slags drömvärld för hon lyckas alltid få till det där perfekta, härliga dagsljuset i sina bilder, även fast det är november. Dessutom känns hon så himla cool och trygg och kreativt självsäker vilket jag tycker är grymt! Jag älskar att kika runt i hennes lägenhet och få se smarta inredningslösningar som hon byggt själv, supergoda frukostar och fina kläder.
 
Några snabba bonustips:
Nio till fem (mat, fest, kläder, texter, fina bilder – allt man vill ha i livet helt enkelt)
Elsa Billgren (inredning, vintage och festligheter dokumenterat på bästa vis)
Flora (outfits, kreativetet och personliga reflektioner fångat i både text och bild)
Underbara Clara (eko-tänk, inredning och livet på landet blandat med mycket kloka tankar)
Un Velo (brödbakning, designstudier och kreativitet som man blir glad av)
HanaPee (feminism, reflektioner och humor på en bra nivå)

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Gillar att jag följer prick allihop, och själv tipsade om dem tillsammans med din blogg för typ en och en halv vecka sen. Bästa bloggarna jag vet! 😀

  2. Underbara tips, ska genast kika in dem allihopa! (Perfekt när man ligger på soffan och känner sig kraftlös, illamående och allmänt less..)
    Dessutom fick man ju ett extra bloggtips på köpet – dig! Här ska jag se mig omkring en stund. 🙂

  3. Tack för tipsen. Några av dem brukar jag läsa. Din blogg är väldigt fin också. Ljus och fin och härliga bilder. Hit kommer jag fler gånger. Kram Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *