Förra helgen

Den här helgen har mest gått i lugnets tecken. Jag har druckit massor av kaffe, städat min lägenhet, köpt lite nödvändiga prylar, gått på promenader och lyssnat på det smattrande regnet. Välbehövligt vill jag tro men kanske inte så mycket att blogga om. Förra helgen var dock lite mer händelserik, här är några bilder som fastnade på min kamera.
  
Råbiff
Förra fredagen sågs vi ett gäng för middag på Mvseet.
 
Grazzi & EmelieGrazzi & Emelie och rödvinsfyllda glas.
 
SandraOch en nyklippt Sandra på bra fredagshumör.
 
MaddeOch min fina vän Madde som också är min kollega sen en tid tillbaka, bra grej!
 
RåbiffJag åt råbiff med syrade kantareller, så gott. Bra grej att ta på restaurang också då det är en sån rätt jag drar mig för att laga själv.
 
Creme brulee
Och till efterrätt: crème brûlée. Ytterligare en restaurang-favorit som fick avsluta en trevlig middag och kväll!
 
Alfapet
Dagen därpå plockade jag och Filip fram mitt gamla loppis-fyndade Alfapet för en spelomgång.
 
Alfapet
Jag hade flytet på min sida och vann med ynka två poäng, phew! Jag är nämligen en brutalt dålig förlorare tyvärr. Har börjat gråta när det gick dåligt för mig på Yatzy, inte för femton år sedan, utan senast i somras… Hrm, något att jobba på.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *