Helgfrukost

weekend breakfast
Vissa saker slarvar man bara inte med: tv-licensen, tandborstningen och så helgfrukosten. Den är förbjuden att stressa förbi, glömma bort eller äta halvdan, i alla fall om du frågar mig.
 weekend breakfast
Så på min lördagsmeny idag fanns amerikanska pannkakor (← bästa receptet) med kanelstekta äpplen, pecannötkolaglass och bryggkaffe med mjölk. Pelargonen på bordet flyttade jag precis in från balkongen, sjukt att den blommar nu i oktober fastän jag jämt glömmer bort att vattna… Den måste vara magisk!
 american pancakes
Och med lite sirap på toppen av pannkakorna så blir det extra gott och man står sig ända fram till eftermiddagen. Slut på helgfrukost-tips!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Har aldrig riktigt fattat grejen med frukost 🙁 Mådde bara dåligt av den fram tills för något år sen och är typ glad nu för att jag orkar ställa mig och mixa en smoothie på morgonen, hehe. Men det ser ju fint ut iofs, och det är ju alltid ett plus!

    1. På helgen är det en annan grej tycker jag, då har man ju hur mycket tid som helst och behöver inte stressa. Det är det som är tricket för att det ska smaka riktigt gott om du frågar mig!

  2. Härligt! TV-licens betalar jag dock inte eftersom jag inte har någon tv, men helgfrukostar gillar jag! (Även om det blir lite kladdigare än på dina bilder eftersom jag har barn som också helgar frukosten, hehe.)

  3. Alltså din frukost? JAG VILL HA.
    Det brukar ofta bli lite halvdant för mig faktiskt, men det är rätt nice. Jag driver runt och äter upp gårdagens chips, lite müsli och fil och kanske en kopp varm choklad. Det blir lite som en frukostbuffé-ish. Men ska lätt pröva att ha en ordentlig helgfrukost någon gång!

  4. hjälp så lyxigt! Tycker det är så fint med folk som faktiskt dukar fram frukost, istället för som en annan: bre en macka eller två vid diskbänken och sleva upp lite fil och sen sätta sig vid datorn 😉

  5. har fått en nytändning för (amerikanska) pannkakor. bor ju i usa men råkade på ett gäng supertjocka jättetorra trista så då slutade jag äta det ett tag. och så sist jag vågade beställa var dom perfekta. ska helt klart bli mer pankisar på tallriken framöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *