Snickarbyxor

Det bästa sättet att snabbt se tio år yngre ut är inte att köpa någon dyr antirynkkräm, inte att dricka sju liter vatten om dagen och inte att plastikoperera sig. Nej, det snabbaste sättet är att ta på sig ett par snickarbyxor. Tada! Omedelbar förskolekänsla.
 
details
Jag har varit på jakt efter min ungdom ett par fina hängselbyxor ett tag och på min semester i Lissabon hittade jag dem! På H&M av alla ställen… Ingen skräll med andra ord.
 
overall
Igår matchade jag dem med svart ulltröja, även den från H&M, svart hatt från Indiska, väska och Stan Smiths från adidas och ett kopparfärgat armband som jag inte minns var det köptes, men det var länge sen ändå.
 
adidas
Perfekt med lite färg och tropisk frukt för att liva upp en svart outfit. Nu ska jag kila vidare, vi ses i kuddrummet!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *