En lugn fredag

Ahhh… fredag! Jag har haft en riktigt kaosig och tråkig vecka som nu äntligen börjar krypa mot sitt slut. Därför tillbringar jag min fredagskväll med utsträckta ben på soffan, pecannötkolaglass direkt ur burken och Pinterest på fullskärm (mitt bästa unn för jag hinner sällan med det på vardagar, så nice att bara titta på fina saker och spara i mappar ju).

matvetesallad

Men först har jag faktiskt lagat lite middag, enklaste möjliga sådana av sånt som redan fanns hemma: matvete (gillar konsistensen så mycket), purjolök, mini-paprikor, tomater, ruccola, avokado, mozzarella, granatäpple, olivolja, salt & peppar.
 
matvetesallad
Enkelt, färgglatt och vegetariskt – tre bra ledord i matlagning. Nu tar jag sats och siktar på soffan. Hoppas ni har en fin fredagskväll oavsett om den är lugn, stökig, dansant, ensam, glittrig, harmonisk eller vild. 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Guuuuuud så skönt att höra av någon som har en precis lika lugn kväll som en själv. Nästan de bästa kvällarna enligt mig!

  2. hade också en oerhört lugn fredagkväll. bästa jag vet. och att ligga i soffan och ba’ glo på saker på internet? love it!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *