& Other Stories

& Other Stories är en av mina favoritbutiker när det kommer till kläder. Jag skulle lätt kunna ruinera mig där inne om jag fick chansen, för allt är verkligen superfint! Från färgerna på nagellacken till deras klänningar och utbudet av skor. Här om dagen fick jag syn på en sjal jag gärna ville ha då den har så fint mönster och färg (har en klänning i samma ju), men eftersom den var slut i Stockholmsbutiken klickade jag hem den i deras webshopp istället.
 
Och när jag ändå var i farten klickade jag hem några saker till. Allt kom superfint paketerat i små påsar, till och med orderkvittot såg snyggt ut! Jag älskar att de alltid håller ihop sitt koncept, från Instagramkonto, till site, till butik och till förpackningsmaterialet. Så inspirerande om man gillar design och varumärkestänk, fler affärer borde göra så här!
 
Den gröna sjalen tog jag på mig direkt igår, tror den kommer bli mycket fin hela hösten. Sen slog jag även till på en Face Primer (har alltid tänkt att det är en onödig grej ända tills jag verkligen testade, haha) och två fina enkla hårnålar. Mycket nöjd med mitt fina paket!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Jag förstår att du ville handla den där scarfen. Den ser ljuvlig ut! Har du möjlighet att länka till den hade jag blivit väldigt glad 🙂 Jag hittar den nämligen inte själv på hemsidan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *