Don’t worry, be Yonce

För ett par år sedan startade jag en tygpåsefabrik. Några kanske minns den till och med? Jag tryckte egna tygpåsar och stod hemma i mitt gröna kök och strök dem varsamt. Sedan flyttade jag till Stockholm, började jobba heltid och kände att jag ville ägna mer tid med att upptäcka min nya stad än att hänga på Posten med brev jämt och ständigt. Så fabriken slogs igen och kvar fanns bara ett litet, litet lager påsar. Utmärkta att använda själv när andan föll på. Och det gjorde den här om dagen…
 
Någon gång i maj så bloggade jag denna bild. Strax därefter kom jag på att det skulle göra sig utmärkt på en tygpåse. Och nu har jag äntligen gjort slag i saken. Så i högst limiterad upplaga om ett exemplar: min Queen B-hyllning.
 
 

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. kan du inte skriva ett inlägg om hur du gör? mest färgen, tänker jag kanske på. hur den håller, liksom?

  2. Älskar! Så himla synd att du slutade (samtidigt som det liksom självklart inte är upp till någon annan), för när jag ville ha så hade jag inte råd, och när jag hade råd hade du slutat, haha.

  3. Så fin verkligen! Klipper du ut varje bokstav för sig och stryker fast eller alla på en gång? Har sett på vissa ställen att det bli en vit ruta runt motivet, blir/blev det så för sig med. Vilket papper använder du?
    (Hehe, som du kanske märker så kommenterar jag frenetiskt just nu på dina inlägg om tygpåsar. Vill göra en egen så försöker förstå mig på hur man gör och så.)
    Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *