Mot skärgården

 
Det finns vissa saker som gör att det blir sommar. Vissa smaker man måste uppleva, vissa grejer man måste göra och vissa platser man måste besöka. För mig blir det liksom inte sommar förrän jag kommer ut i skärgården. Så för tjugofemte året i rad packar jag väskan och beger mig mot den lilla gården i Misterhults skärgård. Tillsammans med familj, släkt och vänner, som så många gånger förr.
 
Där väntar båtbryggor, klipphällar och grusvägar. Smultrondiken, hallonsnår och körsbärsträd. Tre dagar av lugn och ro, helt avskärmad från nyheter och mobilmaster. Bara vatten, ängar och skog. Precis som det alltid varit.

Delta i diskussionen

13 kommentarer

  1. Åh håller med, det finns verkligen vissa saker som man bara måste göra för sommaren ska sätta fart. Och de tre sista bilderna är så fina!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *