Panasonic Lumix

Jag har en ny kamerakompis! En liten favorit som heter Panasonic Lumix, utrustad med ett 20mm/1.7 pancake-objektiv och i perfekt väskstorlek. Jag har nämligen länge känt mig sugen på något mindre och smidigare än min stora systemkamera men som ändå tar bra bilder som kan användas till bloggen. Visst funkar iPhonen okej, men det blir inte riktigt den kvalitet som jag är ute efter. Därför slog jag till direkt när min kompis Fredrik ville sälja sin kamera.
 
Nu är tanken att den alltid ska få hänga med i väskan tillsammans med alla andra nödvändiga småprylar. Perfekt för alla vardags- och festhändelser som jag vill dokumentera lite mer spontant! Min vanliga systemkamera kommer fortfarande användas så klart men förhoppningsvis ska jag bli ännu bättre nu på att fånga och dela med mig av alla andra små ögonblick. Så gör er redo för lite mer vardag här inne, jag hoppas att ni kommer gilla det!
 
PS. Alla bilderna i inlägget nedan är fotade med kameran, visst blir det fint?

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Sånt är så himla skönt! Skaffade en för några år sen, men den höll inte riktigt måttet. Får se om det snart blir något liknande, för man orkar inte alltid släpa på den tunga kameran….

  2. oj! verkligen fina bilder, och smidigt med något lite mindre. tänkte köpa en ny kamera senare i år, ska definitivt ha denna i åtanke.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *