Arcade Fire på Gröna Lund

Igår kväll efter jobbet traskade jag längs med Strandvägen och ut på Djurgårdsbron.
Förbi Nordiska Muséet under gråtunga skyar och hela vägen fram till målet…
…som var Gröna Lund! Tack vare min Way Out West-biljett kunde jag hoppa över den superlånga kön och fick smita bakvägen in till nöjesfältet. Tack för det!
Inne på Grönan mötte jag upp dessa fina: Anton och Stina! Så gulligt par. ♥
Sedan började peppen inför kvällen konstert med Arcade Fire!
De är ett av mina absoluta favoritband och så himla, himla bra live! Detta var tredje gången jag såg dem, tidigare har jag sett dem i Hyde Park och på Popaganda, och de är alltid lika bra.
Trodde att Gröna Lunds scen skulle kännas liten och begränsande men de levererade på bästa Arcade Fire-vis!
Med konfettiregn, publiksång i hockeykörs-anda, bra men korta mellanprat och en perfekt mix av nya och gamla låtar. Har för övrigt fortfarande en girlcrush på Régine Chassagne, den tycks aldrig gå över. Tycker hon är så cool, snygg och alltmänt genialisk.
Hur magiskt?! Vill gå på en till Arcade Fire-konsert nu genast. Tills vidare har jag satt ihop en liten spellista med mina favoritlåtar. Låna den och shuffla om ni också är sugna på mer Arcade Fire.
Sen när konfettiregnet avtagit mötte jag upp ett gäng andra kompisar och kilade till Story Hotel för att dricka öl och fortsätta vara konserteuforisk. Så bra fredagskväll!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Oooh var de på Gröna Lund? Har alltid drömt om att se dem, deras senaste skiva har gått på repeat i mina lurar hela vintern. Reflector, We exist och Afterlife är tre helt sjuka låtar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *