Matbloggande från sjuksängen

Jag vaknade upp idag med yrsel, feber och en superförkylning, kanske inte den bästa starten man kan få på en måndag. Så det var bara att maila jobbet, plocka fram pappersnäsdukarna och börja kurerandet. Efter att ha samlat kraft hela förmiddagen bestämde jag mig för att gå och införskaffa medicin i matform. För är det något som är viktigt när man är sjuk så är det ju att äta och dricka ordentligt…
 
Som tur var hade jag tomatsoppa färdig i kylskåpet. Denna är gjord på ett recept från Green Kitchen Stories kokbok och innehåller tomater, kikärtor, olivolja, vitlök och lite andra kryddor som ugnsrostas och sedan mixas samman. Mycket gott och enkelt!
Till den åt jag några surdegsmackor (som var godare än de ser ut) och drack fanta lemon med isbitar.
Jag som i princip aldrig dricker läsk blev ofantligt sugen på denna. Tycker den smakar utomlands, somrigt och lite fräscht till skillnad från alla andra läsksorter som bara smakar socker. Kanske en feberillusion?
Ingen sjukdom utan glass. Detta sexpack är det enda ni behöver inför beach 2014, vänner!
Förutom Twister är detta nog min favorit i GB-lådan, tröttnar aldrig! Nu ska jag slurpa lite mer läsk och sedan försöka sova mig frisk. Hoppas att ni mår fint i alla fall!

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *