Midsommar

Glad midsommar! I morgon bitti styr vi som sagt bilen mot Dalarna för midsommarfirande i dagarna två. Som en liten sommarhälsning till er lämnar jag tre bra spellistor att ha på i bakgrunden under midsommarfirandet.
 
1. Sommarlovsfest – en blandning av soulfavoriter och några moderna klassiker
2. Skolavslutning & sommarlov – svensk sommar i sitt esse, finstämt och bra
3. Det bästa med Ted Gärdestad – en given sommarartist, här är mina favoriter

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Åh! "Sommarlovsfest" kommer att gå varm här hemma, även om festen mest kommer bestå i att jag har teparty med min dotters gosedjur den här sommaren… (och lite redigera en roman i och för sig, hurra!)
    Så himla glad att jag har hittat dina spellistor, har en osund Spotifykärlek och är verkligen svag för just det du hittar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *