Vitamin E face mist

Jag har blivit besatt av denna lilla face mist. Det började med att jag köpte den på Arlanda för att ha något mot deppig flygplansluft och nu vill jag använda den mest hela tiden. Suttit länge vid datorn? Spray. Lite glåmig i ansiktet? Spray. Solvarm och i behov av svalka? Spray. Spray spray spray. Plus att den luktar supergott av ros. Dagens (eller snarare veckans eller kanske till och med månadens?) skönhetstips i denna blogg!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. SÅ förvirrad av mists. när kan man använda dem alltså? hela tiden? vad ÄR det egentligen? blir lätt fet i huden, ska man inte spraya då?

  2. Har nog inte heller riktigt förstått grejen. Piggar den upp? Tillför den något mer än lite fukt? Funkar det för alla, eller gör den huden lite fet? Blir det som en hinna över huden, eller går den in fint? Åh, sånt här är så himla svårt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *