Keps – connecting people

Igår bestämde jag mig för att köpa en keps. En banal sak för de flesta men för mig som aldrig i mitt tjugofyraåriga liv burit en kändes det stort, mycket stort. Därmed inleddes en intensiv jakt som korsade ett antal butiker. Nackdelen med att ha litet huvud är att alla kepsar på herravdelningen är gigantiska på mig och på barnavdelningen finns det bara Angry birds-motiv eller sådana med texten ”2 cool for school” (vilket förvisso kan vara fint, men inte riktigt vad jag var ute efter). Och att hitta en keps på damavdelningen var ungefär som att leta efter en fluga i ett svart hål, för det fanns liksom inga. Men till slut, på Åhléns, hittade jag den. Mitt livs första keps.
 
Premiäranvändningen fick bli på Trädgården, det kändes som ett bra kepsställe. Till kepsen bar jag min gröna djungelklänning från Junkyard XX-XY, svarta glansiga tights från Weekday, svart trenchcoat från H&M och gröna adidas Stan Smith-sneakers.
 
Bästa festskorna! Förutom att de aldrig är vita när man kommer hem, men det går ju lätt att ordna…
 
Så här fint var det på Trädgården igår! Jag, Karin och Sara gick dit tidigt för att ”bara hänga och ta någon öl eller så”. Slutade självklart med att jag var kvar till halv tre, men det var ju alldeles för kul för att gå hem!
 
Och så här cool kände jag mig i kepsen (som förövrigt drog till sig sjukt mycket uppmärksamhet, tror jag sällan fått så mycket komplimanger för något plagg, man bara: keps – connecting people). Förresten, ett extra hej till bloggläsaren vid fotoautomaten som kom och hälsade på mig och Karin, så fint gjort!

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Åh, vilken fin keps!! Du passar jättebra i den! Vet du om Weekday fortfarande säljer glansiga tights – när köpte du dina? Var tvungen att göra mig av med mina, men saknar det plagget så sjukt mycket..(ilandsproblem). Puss Puss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *