Pizzatorsdag

I torsdags mötte jag upp Karin för att dricka kaffe på Bianchi och kika lite i affärer. Men sen kom hon på att hon hade en surdegspizzadeg på jäsning hemma och frågade om jag ville följa med på pizzamiddag, vilket jag självfallet ville!
Så väl framme i Svedmyra började vi baka ut och grädda pizzor.
Vi slog oss ned i solen ute på balkongen, det var inte supervarmt men eftersom vi hamnade i lä gick det bra.
Fina Kakan!
Två pizzasorter blev det, en med mozzarella, paprika, tomater och machesallad och en med getost, syltad rödlök, valnötter och honung. Mycket gott!
Sedan satte vi oss i soffan och plöjde gamla avsnitt av Gossip Girl (sån nostalgi!) och pratade om allt möjligt. Jag fick med mig en liten burk med surdeg hem så nu börjar nya matlagningsprojekt här hemma. Känns nästan som att ha ett litet husdjur att mata och se till… fast lite enklare då.

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *