Torsdagsfavoriter

Några populärkulturella favoriter just nu.
 
God Morgon-juice nya reklamfilm med kaniner. Känns som om detta är ett ultimat att sälja grönsaksjuice! Dessutom var det mycket fint och symboliskt när Sverigedemokraternas sjuka tunnelbanereklam tapetserades över med vita fluffiga kaniner. Mer sånt tack!
 
Den här skylten! Nytt livsmotto med inkluderad ordvits, åker direkt upp på väggen.
 
Robyn och Röyksopps nya EP Do It AgainÄlskar den långa versionen av Monument (tänker att den är perfekt att springa till under mörka kvällar) och vill bara studsa fram på ett dansgolv till titelspåret Do It Again.
 
Svt flow! Omöjligt att förklara exakt vad det är (någon slags webb-tv) men jag gillar det verkligen. Särskilt det faktum att alla avsnitt är lagom korta, sisådär 15-30 minuter. Perfekt för sådana som jag, som alltid drar sig för serier med entimmesavsnitt. Just nu kollar jag på På jakt med Lotta och Leif, Svett & Etikett, Full patte, Simply Italian (när hungern faller på) och lite olika tvodds.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Hej, jag håller för tillfället på att starta upp en ny blogg under ett nytt domän än ovanstående. Och för tillfället går det lite segt med designen, därför undrar jag ifall du skulle kunna hjälpa till? Du kan få betalt om du vill! Kanske inte jättemycket (mvh fattig student) men lite i alla fall! Jättetacksam för svar och eventuell hjälp!

  2. Hallå! Du borde verkligen kolla Please Like Me på svtflow! Helt jäkla underbar serie.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *