Yatzy

När jag var i Norrköping i helgen passade jag på att ta en sväng förbi second hand-affären Hela människan. Det är ju mycket roligare att gå i sådana affärer på mindre orter jämfört med Stockholm där priserna är mycket högre och alla är ute efter samma saker.
 
Ett av mina fynd blev den här lilla plåtasken för tio kronor. Jag är inget större fan av rökning men om inte annat så var förpackningarna betydligt finare förr i tiden och det går ju att ha andra saker i dem…
 
Som ett yatzy-spel till exempel! Jag fick även det för tio kronor och tycker det är så fint med udda tärningar. Dessutom är yatzy ett av mina favoritspel, perfekt att alltid ha i väskan och plocka fram så fort det blir långtråkigt. Nu tänker jag att det ska få hänga med hela sommaren, på stränder, bryggor och i parker!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *