Konsten att göra fint

Här om dagen slog kreativitetsbehovet till och jag kände att det var dags att fixa med något. Jag har verkligen insett att min stora hobby är att ”göra fint”. Det kan vara allt från att flytta runt saker på hyllor, ta in en liten blomma, skriva en lapp… ja vad som helst som gör omgivningen lite trevligare. En underskattad men bra hobby tycker jag!
 
Så nu bestämde jag mig för att göra om i det stora hyllsystem som sitter på min vägg. Så här såg det ut tidigare. Nu kände jag att det var dags för lite mindre färg och lite mer luft.
 
I ramen sitter ett vykort som min morfar skickade till min mormor när de var unga, fint! Bredvid står en liten vas från House Doctor med murgröna i.
 
Ett av hyllplanen har jag tagit ned och bytt ut mot en marmorskiva som jag hittade i soprummet i min förra lägenhet. Jag har släpat den genom flyttar och inte haft någon plats för den, men man kan ju inte slänga den liksom! Så nu får den ligga på konsoler här och *skapa lite dynamik*. Under denna står bland annat min samling av gamla väckarklockor och kokboken Green Kitchen Stories som jag fick i present av min syster.
 
Och på den en murgröna i lerkruka från Ikea. Tycker det är fint att mixa alla vita hyllplan med lite mer naturliga material och jag är nöjd med helheten. Det blev ett mycket trevligt kreativitetsprojekt!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *