En kärlekshistoria

Idag är det exakt fyra år sedan jag gick på promenad med en främling. Det är fyra år sedan någon klev in i mitt liv och i fyra år och för all framtid tänker jag inte låta honom gå ut igen. Det här är berättelsen om hur vi träffades, nedtecknad sommaren tjugohundratio. Ett guldkorn sparat i den här bloggen. Ett litet fragment av något mycket större. Detta är början av vår historia.
 
 
 
 
 
 

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Detta var verkligen fint skrivet! Är det gamla dagboksanteckningar alltihopa? 🙂

  2. åh så fiiint! och det kändes lite extra i mig för jag kände igen mig. tidigare i år tog jag också en promenad med en främling och nu har vår historia börjat! 🙂

  3. Tack för att du delar med dig av denna mysiga historia. Vad härligt att ni funnit varandra:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *