Tre gånger grönt

Den senaste tiden tycks jag ha fått någon hang-up på färgen grönt. Det har aldrig varit någon direkt favoritfärg tidigare men nu tycks jag dras till den gång på gång. Här är några gröna saker som fått flytta in hos mig den senaste veckan!
 
Den här fina postern har Amanda Åkerman gjort. Jag följde hennes blogg Moderniteter som hon hade för en smärre evighet sedan och nu tror jag att hon pluggar konst och design.
Jag fick i alla fall syn på det här fina printet via Instagram och slog till på direkten. Så kul med saker i små upplagor i kontrast till all IKEA-konst.
När Filip kom hem från Italien hade han med sig den här parfymen till mig. Jag tycker den luktar så himla gott, den känns riktigt somrig. Jag har flera av Chloés parfymer sedan tidigare och de är riktiga favoriter.
Slutligen köpte jag en supermjuk och skön klänning från Junkyard XXXY. Den har ju nästan exakt samma mönster som postern ovan insåg jag när jag packade upp den…
Jag måste drabbats av något växtlighets-print-syndrom, mer djungelblad till folket helt enkelt!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Tre mycket fina saker. Jag känner väldigt väl igen mig, har också fått dille på grönt. Vill att allt ska vara grönt, så vill jag ha massa växter överallt hemma och jag vill ha gröna kläder. Och blad, blad överalt. På tyg, i fönster, på papper, tapeter. Men grönt är skönt!

  2. förstår exakt känslan! har inte heller varit nåt stort fan av grönt men föll handlöst för en liknande tröja från weekday täckt av stora gröna blad. (så befann man sig på andra sidan jorden när den var i butik såklart).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *