April-julior genom åren

Hej! Först och främst vill jag bara säga tusen tack för era fina kommentarer på mitt inlägg om bloggande. Så mycket pepp och så många bra tips! Jag håller på och går igenom alla nya bloggar för fullt nu. Planen är att sedan göra ett (eller kanske flera) inlägg med mina favoritbloggar så att ni också kan hitta nya inspirationskällor. Låter det som en bra idé? Jag tror det blir toppen!
 
När jag satt och funderade på bloggar och vad som är intressant att skriva om så fastnade jag lite i mitt eget arkiv. Det är ju ändå rätt kul att den här bloggen har funnits ända sedan 2006! Den har fått hänga med genom min gymnasietid, under universitetsåren och nu ut i arbetslivet också. För att sammanfatta de senaste åren tänkte jag att vi skulle kolla på hur jag sett ut i april. Jag plockade en apriloutfit från 2013 till 2007 (hade tyvärr, eller tur nog, inga klädbilder från 2006).
 
2013. Jag köpte den här pärlfyllda blusen med scallopkant när jag var på Vintagemässan med Emelie. Den är sådär härligt tung och fortfarande en favorit i garderoben. Förra året bar jag den tillsammans med svarta Levi’s-shorts och gubbskor som numera är väldigt slitna.
 
2012. Mitt uppe i examensarbete och slututställning minns jag. Den här blusen har jag haft massor av gånger, från början tillhörde den min mamma och jag hittade den i källaren och sydde om den. Till det ankelkorta jeans, kort kofta och prickiga strumpor. Samma skor som ovan, de hängde visst med ett tag.
 
2011. Den här våren tillbringade jag i London hos Karin med praktik på SAS. Där var det shortsvarmt redan i april och jag hade en nyinköpt jumpsuit från Primark. Till det kritvita nya Converse, egentryckt tygpåse och virkad tröja från Zara. Skulle nog kunna bära något liknande idag faktiskt, tycker det här är rätt fint!
 
2010. Det här var våren som jag träffade Filip, just detta var nog bara några veckor innan. Jag hade en mörkblå klänning med blommönster (som faktiskt hänger kvar i min garderob idag), vintageskärp (finns också kvar), grå kofta, gråa sockor (?!) och så mina dåvarande favoritskor till det. Väldigt gulligt och flickigt.
 
2009. Här gick jag sista året på gymnasiet och skulle snart ta studenten, så kul tid i livet! Jag hade oversized skjorta och mina första Converseskor som pappa köpt åt mig i USA. Med den här bilden vann jag även en tävling som Hotspot hade (modebloggsnostalgi för er som minns!). Tävlingen gick ut på att skicka in sin bästa skjortbild, det var ett mycket stort moment för mig när jag vann!
 

2008. Nyss 18 år fyllda med nyinköpta blommor framför ytterdörren. Stuprörsjeans och ballerinaskor var helt rätt då minns jag. Dessutom hade jag matchat snyggt med grå t-shirt och ljusrosa skärp och scarf. Just scarfen hade jag faktiskt för bara några veckor sedan… Så mycket har min stil utvecklats, haha.
 
2007. Sista återblicken, här är en 17-årig Julia i trädgården. Jag minns att man inte kunde ha så stora bilder på bloggen, en gång i tiden fanns en maxbegränsning på hur mycket material man fick ladda upp… Kläderna här kan man kanske inte säga så mycket om, blå kjol och vitt linne, väldigt enkelt. Extremt fluffig frisyr dock – vad hände där?

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Superkul att se ju! Började följa någonstans mitt i London-perioden tror jag, och föll pladask eftersom jag precis hade varit i London. Kommer för evigt kanske att vara min favorittid på din blogg, hehe. Men den är såklart bra nu också! Riktigt kul med sån här nostalgi!

  2. Vad roligt att se! Själv har jag så extremt få bilder på mig själv från min tonårstid, vilket är väldigt tråkigt nu i efterhand eftersom det skulle vara roligt att se hur man själv såg ut med frisyr, klädval etc.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *