Min önskelista

På lördag fyller jag 24. Just nu känns det varken gammalt eller ungt, mest som ett oundvikligt steg framåt – vilket det ju också är. I alla fall, en bra sak med att tilldelas en ny siffra på papperet är ju att man får önska sig grejer! Därför satte jag mig och knåpade ihop en liten önskelista med saker jag skulle bli glad för. Här nedan hittar ni den, hoppas ni kan uttyda min något kladdiga handstil!
 
 
 
PS. Kan jag vara först i världen med att önska mig ett 1×2 m armeringsjärn i 24-årspresent? Antagligen, men jag tror det skulle bli fint på balkongen att hänga krukor på…

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Jag har ett armeringsnät som anslagstavla, både smidigt och snyggt! Kommer nog passa utmärkt på balkongen till växterna också!

  2. Du får gärna utvärdera Kiehls ansiktsbehandling (ifall du går på en såklart) 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *