Göteborgshelg

Min helg tillbringades som sagt i Göteborg. I fredags eftermiddag rullade jag väskan mot Arlanda Express och satte mig sedan på ett plan. Framåt kvällen var jag framme i Göteborg och där fanns även Sandra, Grazzi, Emelie, Madde, Ella, Zaza och Therese – nästan hela ligan från universitetstiden samlad på ett och samma ställe. Helgen inleddes med Varvet, vilket inte är en ny podcast utan det fenomen som uppstår när åtta vänner träffar varandra efter att inte ha setts på en längre tid. I turordning får var och en berätta om sitt liv och vad som hänt sen sist, givetvis med tillhörande livspepp, jubel, panikskrik och livekommentering.
Varvet pågick hela fredagskvällen och fick sedan återupptas på lördagsmorgonen efter lite nattvila. Då i kombination med födelsedagsbrunch eftersom Sandra fyllde år!
När vi var mätta, belåtna och hyfsat färdigpratade gav vi oss ut i solen. En promenad i Slottsskogen fick det bli.
Bild till framtida skivomslag som uppstod när vi alla stod och beundrade de små lammen.
Hur söta som helst! Och det var också så skönt med vårsol efter vinterns bakslag.
Mer djur! Jag gillar hela idén med en stor park i stan där det är fritt fram att gå runt och kika på djur. Dock såg till exempel pingvinerna lite deppiga ut härinne. Hoppas de får komma ut till större ytor också.
Efter att ha tittat till sälarna gick vi hem, bytte om och lagade sedan pizza till middag. Då fick dock kameran stanna hemma. Och inte heller följde den med ut på äventyr på spårvagnar och till Yaki-Da, men extremt trevligt var det ändå! Pluspoäng till dj’n för många Beyoncélåtar på dansgolvet och minuspoäng till mig som råkade dansa norska Er det her det er party-dansen (kolla upp om ni inte gjort!) framför Adam Pålsson i toalettkön. Inte mitt fel att jag inte kände igen honom förrän det var försent…
Helgen avslutades i alla fall med loppisbesök, promenad och fika i Haga, lite butikstittande, pulled pork-burgare och till sist en resa mot Landvetter och hem mot Stockholm igen. Nu är jag helt slut men fantastiskt glad. Tycker så mycket om dessa vänner och det faktum att vi har det så kul när vi ses! ♥

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. åh sälar! säl är mitt bästa ord. säl och fåtölj, helst i samma mening men det är väldigt få gånger en får till det i livet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *