Äntligen helg!

Denna helg befinner jag mig i Göteborg för att umgås med de vänner jag tillbringade mest tid med på universitetet. Det blir en fullspäckad helg på det där bra viset som det blir när man är ett härligt gäng som inte har setts på länge och ska ta igen allt. Men om ni till skillnad från mig skulle råka ha en oplanerad och långsam helgmorgon så kan jag tipsa om två bra helgfrukostar som jag ätit på sistonde.
 
Frukost nummer ett – klassikern amerikanska pannkakor (här är mitt bästa recept). Jag åt en omgång med bitar av mango och så en omgång med mer efterrättsfeeling i form av pecannötsglass. Kaffe till – så klart!
 
Frukost nummer två har en liten fransk touch. Kaffe med mjölk och nygräddade croissanter. Jag köper frysta mini-croissanter på Picard som man sedan gräddar själv i ugnen, de blir supergoda. Dagens tips!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Åh GUD så gott! För mig blir det dock inte så mycket långsamma frukostar, jag är en sån zombie-person om morgonen så det enda jag kan äta är typ frukt eller något annat man inte behöver laga på något sätt alls.

  2. dina pannkakor såg så himla goda ut. bor i usa nu och sist jag åt amerikanska pannkakor (köpta) var det bara tjockt, torrt, smaklöst, äckligt. detta ingav så att säga NYTT HOPP.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *