Våffeldagen

Dagens självklara middag – våfflor! Eftersom jag redan ätit en med sylt & grädde på jobbet så gick jag på det matigare spåret istället och toppade med crème fraîche, rödlök, kräftstjärtar och dill. Väldigt gott och extremt enkelt att göra! Jag brukar gilla att laga det mesta från scratch men är det något jag gärna fuskar med så är det våffelsmet, fastän det säkerligen inte är svårt att göra själv. Jag vet inte varför det blivit så heller, det sitter nog mest i av gammal vana…
 

Nu ligger jag i alla fall mätt och belåten i min säng och lyssnar på stormen som viner utanför fönstret. Klockan står på 05.00 i morgon bitti (hu!) för under dagen blir det jobb i Göteborg. Med andra ord är det definitivt dags att släcka nu. Godnatt, jag hoppas att ni haft en fin våffeldag!

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *