Semlor

I söndags var jag hemma hos Emelie och bakade semlor tillsammans med henne och Elsa Maria. Det var väldigt kul och blev så pass gott att jag bestämde mig för att baka en gång till här om dagen. Jag utgick ifrån Leilas recept och gjorde dem riktigt små eftersom jag gillar tanken på att kunna äta en eller två mindre istället för en megastor.
 
Egentligen var planen att bjuda på dem ikväll när jag skulle ha lite inflyttningsmiddag, men tack vare en hemsk spänningshuvudvärk som ockupperat min kropp hela dagen fick middagen skjutas fram till nästa vecka istället. Jag vet att det beror på att jag slarvat med mina kiropraktorbesök det här året och jag ångrar mig rätt rejält efter att ha varit sängliggande hela kvällen. Nu blir det skärpning, man måste ju faktiskt ta hand om den kropp man har och se till att den mår bra! Tur att jag kunde trösta mig genom att provsmaka en semla i alla fall…

Delta i diskussionen

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *