Rosor & ekollon

Två av sakerna jag fick i julklapp har fått flytta in i mitt badrum.
Dels parfymen Roses de Chloé som luktar superdupergott! En ny favoritdoft som jag fick av Filip.
Och bredvid den står den klassiska Ekollonvasen från Svenskt Tenn som jag fick av mina föräldrar. Dock är det inte riktigt säsong för att plocka ekollon just nu, så en kvist murgröna får sitta i den under tiden.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

    1. Ja, det stämmer, eller den är liksom inbyggd i badrumsväggen kan man säga, så den är inte fristående. Men kolla med någon återförsäljare av typ badrum eller kök (där man oftast brukar ha marmor) eller leta runt på Google. Vet tyvärr inte var denna kommer ifrån då det inte är jag som äger lägenheten… Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *